Terapia Vampir in Iasi (PRP)

Terapia Vampir in Iasi (PRP)

Terapia Vampir in Iasi

Terapia Vampir IasiTerapia Vampir (Tratamentul cu PRP) este o procedură minim-invazivă, care constă în multiple micro-injectări ale dermului cu plasma îmbogățită cu trombocite.

Terapia Vampir poate fi folosit la nivelul oricărei zone unde se dorește îmbunătățirea aspectului pielii pacientului. Tehnica de injectare utilizata este similara cu cea de mezoterapie facială, însă beneficiul principal este că substanța injectată este biologică și nu are niciun risc de alergii și intoleranțe.

Principalul obiectiv al plachetelor sau al trombocitelor in medicina estetica este de a stimula procesele fiziologice, precum producția de colagen și elastină, factorii de creșterea părului, îmbunătățirea micro circulației și a procesului de oxigenare a pielii și dau semnale regeneratoare celulelor din țesuturile injectate.

 

Cum decurge procedura “TERAPIA VAMPIR”?

  1. Se recolteaza sangele pacientului 
    Acest pas decurge precum recoltarea de sânge pentru analize, diferența este că recipientul în care se recoltează este unul special, mai exact, o eprubetă care conține un gel separator.
  2. Centrifugarea sangelui
    Eprubetele cu sângele recoltat vor fi așezate într-un aparat de centrifugă special creat pentru acest tratament timp de 10 minute. In tot acest timp se va pregati pacienta cu gel anestezic.
  3. Injectarea plasmei imbogatite cu plachete
    Plasma este extrasă de către medic din eprubete într-o seringa și apoi începe procedura de injectare.

 

Unde pot beneficia de terapia Vampir in Iasi?

Terapia Vampir (Tratamentul cu PRP) poate fi efectuat in cadrul Clinicii Lauderma Iasi, pe Bulevardul Chimiei nr. 4, Iasi (in incinta Conest Grand Residence). Pentru programari puteti transmite un emai la laudermaclinic@yahoo.com sau telefonic la 0232.244.555,   0232.251.111,   0727.655.555

APEL TELEFONIC
seo services Dubai