Interior clinica

Pacient M.V.

Prima poză reprezintă pacientul M.V. înainte de tratament. A doua poză reprezintă pacientul M.V. după tratamentul anti-acnee.

Pacient M.G

Prima poză reprezintă pacientul M.G. înainte de tratament. A doua poză reprezintă pacientul M.G. după tratamentul anti-acnee.

Aparatul Octoline

Este cel mai nou aparat utilizat de dermatolog în scopul îmbunatățirii aspectului pielii și are 8 funcții principale

Lampa pentru Terapia UV

sau Terapia prin UV, reprezintă o formă de tratament pentru anumite afecțiuni cutanate

MicroCAMERA

MicrocCAMERA instrument electronic de încredere pentru examinarea detaliilor pielii, a aspecului scalpului cât și a firului de păr cu diferite obiective cu putere de mărire de până la 400x, în lumina rece sau iluminare UV în funcție de necesitate.

Dermatoscop

Dermatoscopia reprezintă o metodă neinvazivă de examinare a pielii, care mărește imaginea examinată de până la 20 de ori și care permite vizualizarea modelului de pigmentare cât și a elementelor structurale invizibile ochiului uman

Microdermabrazor

Microdermabraziunea reprezintă o metodă dermato-cosmetică neinvaziva prin care sunt îndepărtate straturile superficiale ale tegumentului

Laser Fracțional CO2

Terapia cu laser fracțional CO2 utilizează energia laser în vederea inducerii unor microcoloane de distrucție termică, coloane ce pătrund până la nivelul dermului și stimulează sinteza de colagen.

Photon Jet IPL

Terapia IPL(Lumină Intens Pulsată) functionează pe principiul absorbției luminii de către diferite elemente structurale ale pielii (oxihemoglobina din vasele dilatate, melanina din petele hiper pigmentare) sau firul de par (când dorim să efectuăm epilarea zonei) și distrugerea acestor elemente.Indicatii:

Visiomed

Este un sistem avansat de dermatoscopie digitală prin care se analizează nevii pigmantari și care permite detecția precoce a cancerului de piele.

Ecografia Cutanată

Evaluarea diferitelor structuri cutanate (noduli, leziuni tumorale)